Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bretaňské fazole

Zpět
  • Autor: Martinka123
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, čerstvá petrželová nať

Energetická hodnota celkem: 905 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Den předem namočené fazole uvaříme do měkka, osolíme. Na pánvičce na malém množství oleje osmažíme cibulku, přidáme česnek, rajský protlak, hl. mouku, zalijeme vývarem z fazolí a dochutíme. Přidáme uvařené fazole a podáváme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři